Post by robaphynevan on Mar 15, 2022 10:53:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zelle -Occult Adventure- ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zelle -Occult Adventure- IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods daudzas monētas ▞▞▞
▞▞▞ Zelle -Occult Adventure- 2022 version ▞▞▞
Mīļi un rāpojoši. Kaut kā kaitinošā veidā nomākta.. Bet kool.
Nav nekas traks par cīņu/darbības daļu.. ES GRIBU ANA PIEDZĪVOJUMU SPĒLI!... viņi neslēpjas, necīnās, nemirst.. utt... tāpēc 3 zvaigznes
Ja esat karikatūrisku, taču tumšu lietu, piemēram, Soul Eater, cienītājs, jūs, iespējams, novērtēsiet šīs spēles estētiku tikpat augstu kā es. Reizēm māksla šķiet nesadalīta, bet man tā patika. Spēles gaita nav pārāk sarežģīta, kas ir jauki, jo spēles gaitā tā kļūst ievērojami grūtāka. Stāsta ziņā es jūtu, ka lielākā daļa varoņu ir stingri nostiprinājušies un mācība ir labi saistīta ar spēli. Mans vienīgais aizvainojums ir tas, ka vēlos, lai mēs vairāk izpētītu dievietes stāstu.
Skaists stāsts
Viena no labākajām spēlēm, ko jebkad esmu spēlējusi mobilajā ierīcē. Bravo komandai ❤️
Es vēlos, lai būtu vairāk punktu un klikšķu izpētes, kas bija spēles sākumā, taču man šī spēle joprojām ļoti patika visu laiku!
Man bija asaras acīs, tā visa beigās. Jā, bija šausmas, kuras es mīlēju, bet bija daudz vairāk, nekā aizkustināja manu sirdi. Esmu priecīgs, ka iegādājos šo spēli. Labprāt vēlos atbalstīt Daigo un komandu! Jums ir mana vislielākā cieņa un atbalsts!Mani nebaidīja briesmonis, bet vairāk baidījos doties ceļojumā uz vietām un pārdomāt dzīvi kopumā. Jūs likāt man justies un aizdomāties, un tāpēc es jūs atbalstu ar vēl vairāk izlaidumiem! Tā turpināt❤️ Nabaga Ādolfs ~
Dīvaini un rāpojoši ar lielisku piedzīvojumu un mini spēļu līdzsvaru. Var teikt, ka kāds šo spēli ir izveidojis ar mīlestību.
Skaista spēle
Tik pārsteidzoša spēle ar sirdi satraucošu stāstu, jautru (ja reizēm arī izaicinošu) spēli un pārsteidzošu mūziku. Man patika katra sekunde, un arī varoņi bija fantastiski. Nākotnē es to spēlēšu otro reizi, lai vēlreiz apskatītu spēles mākslu. 🥰
Bija jautri
lielisks stāsts, spēle un mūzika kā vienmēr no izstrādātāja
Pārsteidzošs stils un trīskārša māksla. Ļoti specifiskas detaļas.
tā ir patiešām laba spēle ar labu mākslu un mūziku, stāsts bija diezgan interesants, bet laikā tas bija mulsinoši 8.10.
Viena no labākajām mobilajām spēlēm
tā ir laba spēle, bet es biju neapmierināts ar diskotēkas bumbu, kas izskatījās ienaidnieks, un es atinstalēju, jo es biju pārāk nobijies😢
Līdz šim labākā šī izstrādātāja spēle. Ja uztaisīsi vēl šādus, nopirkšu katru!
Spēli pabeidza divās dienās.
Perfekti! Es tiešām nevaru sagaidīt nākamo daļu, es un pļaujmašīna niez spert kādu dievieti dupsi!
Zelle -Occult Adventure- Dobrodružné vym
Man bija ļoti jautri spēlēt šo spēli. Stāsts bija ļoti interesants, un eksorcismi dažkārt bija ļoti izaicinoši. Manuprāt, arī grafika ir brīnišķīga, pat ja daži līdzekļi arī neatbilst. Kopumā brīnišķīga spēle.
Zelle -Occult Adventure- Dobrodružné vym
Tas ir brīnišķīgs. Man bija brīnišķīgi piedzīvojumi vienā naktī. Beigu daļas ir savdabīgas, lai gan tas ir jautri.
Pārsteidzošs piedzīvojums ar skaistu stāstu aiz tā. Man patika šī spēle.
Lieliska spēle! Lielas mazās noskaņas!
Es ātri aizrāvos ar spēli, bet diemžēl biju vīlies. Šī spēle ir tā, it kā Soul Eater, spēles ar norādi un klikšķi un Undertale būtu spēles mīlestības bērns. Kas ne vienmēr ir slikta lieta. Bet, manuprāt, bija tik daudz vaļīgu galu. Es biju dusmīga, ka mēs nesaņēmām taisnīgumu par šo vienu varoni (tīši neskaidri, lai izvairītos no spoileriem). Ja es maksātu no savas kabatas, es būtu kaitinoša. Bet tas bija uz spēles piespēli. Tātad, tas ir vienalga.
Patika mākslas stils un grafika. Lieliska mūzika kā vienmēr. Ikvienam, kurš domā atteikties no šī, vajadzētu turpināt. Beigas ir absolūti tā vērtas. Cerams redzēt interaktīvāku turpinājumu.
Būtībā reakcijas spēle, tumši savīti, okultu pasaku reakcijas spēle. Interesanti.
Tā ir šausmīga maza spēle, kas nav paredzēta visiem, taču tiem, kas meklē unikālu neatkarīgo spēli, es ļoti iesaku. Tas ir ļoti uz stāstu orientēts ar dīvainu estētiku (dīvainas un šķietami vienkāršas faktūras, taču bez tām spēle nebūtu tik iedarbīga).
Izcili izgatavots!
Fenomenāls! Es nekad nebūtu iedomājies, ka stāsts varētu mani tik ļoti aizraut. Man ir neērti teikt, ka iegādājos to izpārdošanā, jo domāju, ka šī spēle ir pelnījusi oriģinālo cenu. Man patika, kā stāsts beidzas, un tas (savā veidā) deva mājienus par iespējamo turpinājumu vai vismaz es tā ceru, jo es veidoju teorijas pēc teorijām par to, kas varētu notikt tālāk, vai varbūt es esmu apsēsts ar turpinājumu. Lieki piebilst, ka Daigo/Odencat vienmēr nespēj mani pievilt ar savu darbu. Slava komandai!
Cik brīnišķīga spēle!!!! Lielāko daļu laika aizturēju elpu...Es spēlēju pa tālruni, kas šādā spēlē var būt sarežģīti, taču vadība bija lieliska. Viss saturs tika labi izpētīts un izpildīts. Mākslas darbs bija lielisks! Mans rezultāts beigās bija B. Ļoti iesaku šo skaisto spēli! Bet neplānojiet to nolikt, kamēr neesat pabeidzis!!🐉👨🦱🦹💗
ļoti iespaidīgi, ceru, ka būs 2. daļa haha
Labs stāsts.
Monster Fishing 2022 Спортивні teo
Patīk spēle kopumā, stāsts ir pārliecinošs un rada baiļu sajūtu, kas trūkst lielākajā daļā šausmu spēļu. Daži vēlāki eksorcismi ir gandrīz neiespējami, jo ir nestabilas animācijas, kas apvienotas ar lēnu vadības reakciju / nedaudz novirzītu trāpījumu noteikšanu. Sīkas lietas, taču tās var būt ļoti nomāktas.
Uztaisi 2. daļu, atbalstīšu un noteikti nopirkšu! Priecājos, ka iegādājos šo spēli! tas sākās kā paredzamas šausmas, tad sižets pārgāja uz kaut ko dziļāku, man tas patīk. Es zināju, ka dievietei nav nekā laba, jo tas rožukronis man tika dots, lol. Man vairāk simpatizēja laipnie pļāvēji Zamza & Zogzo, raudāju tbh. Arī tas "Turpināt" puisis (viņa stāsts man bija mazliet neatrisināts). Ja būtu 2. daļa no šī paša sižeta, lai es varētu viņus izglābt un vēlreiz apmeklēt Zogzo, lai atbalstītu viņa mērķi.
Patika spēle datorā, patīk arī mobilajā ierīcē, paldies par portu
Diezgan oriģināls koncepts... un tas mani izklaidēja dažas stundas. Būtu gribējies lielāku dažādību, runājot par veidu, kā notika "kaujas"... varbūt dažāda veida mīklas vai vienkārši cīņas... bet stāsts bija interesants, un kopumā man tas patika.
MAN VAJAG 2. DAĻA ŠĪ SPĒLE IR ŠEEVARDARS
Komplekss ar fenomenālu stāstu.
Laba spēle, drāmas stāsts, tik rāpojošs, bet jautrs.
Spēle bija jautra. Mazliet nogurdinoši, bet kopumā man patika šīs spēles iegāde. Vienīgā patiesā problēma, kas man bija, bija dažreiz tas, ka krustiņu pieskaršanās nereģistrējās spēlē. Tomēr tas varētu būt manā galā, nevis pati spēle. Sižeta līnija bija ļoti izklaidējoša. Ļoti ceru, ka iznāks turpinājums. Un ka tajā ir arī tas pats Reaper, kurš bija iesprostots biy. Paldies, ka veltījāt laiku, lai to izlasītu.
Izcila spēle
Pārsteidzoši jauka un burvīga spēle! Neesmu pārliecināts, vai tam vispār vajadzēja būt biedējošam, taču tikai šīs spēles biedējošā daļa ir nepareiza kāršu trāpīšana. Daudzas reizes jūs varat vairākas reizes trāpīt rituāla kartei, un tā nereaģēs.
Es nevaru aprakstīt, cik daudz pūļu tika ieguldīts, lai šausmas padarītu tik labus, taču stāsts ir labs, spēle ir interesanta, un kopējais ceļojums ir pārsteidzošs, mums vajag vairāk šādu spēļu.
Zeme pret zemi, Pelni par pelniem, Putekļi par putekļiem.
Nē! Tiklīdz es iegāju gaiteņos, tas izskatījās pēc Wolfenstein 3d, pat grafika. Es domāju, ka tas varētu mainīties, bet nē, tas bija garlaicīgi, tāpēc es spēli tomēr pabeidzu. Sižets bija vienīgā interesantā daļa. Tas nebija īpaši intriģējoši.