Post by robaphynevan on Mar 15, 2022 10:59:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Game: Classic Music Song ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Game: Classic Music Song IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλά νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Piano Game: Classic Music Song 2022 version ▞▞▞
Ήταν το καλύτερο και εκπληκτικό παιχνίδι που έπαιξα ποτέ Μου αρέσει πολύ το τραγούδι που το αγαπημένο μου είναι το River flow in me and in my world και το Case Close.
Είναι μια πολύ καλή εφαρμογή και μια ωραία εφαρμογή, οι προκλήσεις της είναι υπέροχες
Δεν υπάρχουν πραγματικά τραγούδια Το παιχνίδι είναι πραγματικά βαρετό, νομίζω ότι αν παιχτεί πραγματική μουσική θα είναι πιο διασκεδαστικό
Τι σκουπίδι είναι αυτό, είναι απογοητευτικό. Πάντα γαντζώνει. Θα πρέπει να το διορθώσετε. pls αυτό είναι απολύτως ανοησία
Δεν με αφηνη να το κατεβάσουν αλλά φέρνετε ωραιο
Δεν είναι κακό Απλώς δεν είναι τόσο καλό όσο τα παλιά πλακάκια πιάνου με κανένα τρόπο. Αξιοπρεπές παιχνίδι.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά υπάρχουν κάποια επίπεδα που είναι γρήγορα
Ποια είναι η θέση σας στο ζήτημα η πρόσβαση στο Διαδίκτυο πρέπει να περιορίζεται στους μαθητές από ποια πλευρά λαμβάνετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να συμπληρώσετε στο ζήτημα η πρόσβαση στο διαδίκτυο πρέπει να είναι περιορισμένη
Μου αρέσει αυτό, και ο ακριβής κανόνας που έψαχνα ήταν ακριβώς εκεί. Αυτό το πλακίδιο πιάνου είναι πολύ ωραίο
Πραγματικά καλό παιχνίδι, ωστόσο όταν παίζω μια μουσική που πηγαίνει απίστευτα γρήγορα, μερικές φορές δεν εντοπίζει το δάχτυλό μου να πιέζει τις νότες. Στο οποίο αυτό μου έχει συμβεί 3 φορές στη μουσική «πάντα μαζί μου». Παρακαλώ ενημερώστε με εάν πρόκειται για σφάλμα. Παρακαλώ και ευχαριστώ.
Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ υπέροχο! Αχχχχχ δεν υπάρχει λέξη για να περιγράψω αυτό το παιχνίδι... Πραγματικά αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο 😎
Ειλικρινά θα έδινε βαθμολογία 5 αστέρων αν είχε την επιλογή για οριζόντια οθόνη.
Piano Game: Classic Music Song Hudba xcwg
Piano Game: Classic Music Song Музичке xfxm
Είναι ένα εντάξει παιχνίδι, αρκετά καλό πρέπει να πω για τα παιχνίδια πιάνου. Αλλά ένα σημαντικό πράγμα που παρατήρησα είναι ότι πολλά από τα τραγούδια δεν παίζονται σωστά (ο ήχος είναι λάθος) όπως το Fur Elise? Το ένα μέρος έχει μείνει εντελώς έξω και σαν twinkle twinkle μικρό αστέρι υπάρχουν λάθη στον ήχο που απλά δεν ακούγονται σωστά. Όπως λάθος νότες ή τραυλισμός. Πρόσφατα πήρα το επίπεδο Gr.9 (in paino) και το First Class Honors στις εξετάσεις, ώστε να ξέρω πώς υποτίθεται ότι παίζεται το Fur Elise. Αλλά καλή δουλειά και παρακαλώ διορθώστε αυτό το πρόβλημα.
Είμαι μουσικός και πρέπει να σου πω ότι το Τουρκικό Μάρτιο έχει κάποιες φθαρμένες νότες και είναι τόσο αηδιαστικό να το ακούς... επίσης κάθε άλλη σύνθεση είναι άρρυθμη.
Το παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις ακόμα και όταν αναβάλλω τα δεδομένα μου
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι ανόητο. Τα πλακάκια κινούνται πολύ γρήγορα
Καλή εφαρμογή και χρήσιμη για την ταχύτητα των χεριών και για να φτιάξετε παιχνίδια κούκλας Barbie επίσης
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μένα και τον καλύτερό μου φίλο και θα το στείλω σε άλλους σαν τη μητέρα μου 💖💖💖 αυτό το παιχνίδι πιάνου μου αρέσει τόσο πολύ 💖💖💖
Blend It 3D Dažādas spēles ykj
Αυτό το παιχνίδι θα σας δώσω 3 ή 4 αστέρια γιατί... Το παιχνίδι ήταν τόσο χάλια! Παράδειγμα: Twinkle twinkle small star, up the sky the world τόσο ψηλά, Twinkle twinkle small star... Είναι σαν να προσπερνάς τον στίχο. Και ζαλίζομαι γι' αυτό. Κάντε το δικό σας, διορθώστε το αν θέλετε 5 αστέρια.🙄
Αυτό είναι καλό παιχνίδι αλλά πραγματικά δεν μου αρέσει
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον 👍 Λατρεύω τη μουσική, έχω περισσότερο ταλέντο τώρα στο πιάνο, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα που έχω με αυτό, το πρόβλημα ήταν ότι όταν παίζω και συνέβη κάτι που πρέπει να σταματήσω και υπάρχει καμία παύση που με κάνει να αποτύχω, θα μπορούσα να το είχα δώσει πέντε⭐⭐⭐⭐⭐, αλλά παρακαλώ επισκευάστε το.Είναι μια φοβερή εφαρμογή ..... πραγματικά πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή καταπληκτικό aap βελτιώνει τις δεξιότητες στο πιάνο και αν είστε κουρασμένοι τότε μπορείτε να παίξετε αυτήν την εφαρμογή για να νιώσετε ανανεωμένοι αλλά εδώ έχω δώσει τα 4 αστέρια γιατί έχω μόνο 1 πρόβλημα όχι οτιδήποτε άλλο το 1 πρόβλημα είναι ότι υπάρχει τόσο λιγότερη μουσική θα πρέπει να προσθέτετε όλο και περισσότερη και περισσότερη μουσική .......... έτσι ώστε να είναι πιο ευχάριστο να παίζετε αυτό το παιχνίδι ..... Παρεμπιπτόντως είναι μια ωραία εφαρμογή Ευχαριστώ
Τι καν είναι αυτό το παιχνίδι. Απλώς κατεβάστε το κανονικό. Αυτό το παιχνίδι σας κάνει να παίζετε παιδικά τραγούδια. Δεν συνιστάται
Δεν πειράζει...αλλά θα πρέπει επίσης να προσθέσουν μια επιλογή όπου μπορείτε να παίξετε τραγούδια από τη λίστα αναπαραγωγής σας...ειπώθηκε από αυτό...I Love the game💘🥳
Πολύ ωραία εφαρμογή, δεν σας δίνει πολλά πρόσθετα και έψαχνα για αυτό το είδος πλακιδίων πιάνου, μόλις σκέφτηκα τα παιδικά παιχνίδια μου και θυμήθηκα πλακάκια πιάνου. Έχω δοκιμάσει μερικά πλακάκια πιάνου να αγοράσω πάνω από όλα αυτό είναι το καλύτερο για μένα!! Και επίσης έχει τραγούδια anime όπως "born to make history" και πολλά άλλα likes spirited away και moreeeeee...thx ♡♡
Είναι σαν να πατάς σημειώσεις χωρίς χρονισμό
Μου αρέσει, αλλά δεν είναι μεγάλη υπόθεση αν δεν μπορείς να φτάσεις στο γραφείο και μας είπαν για king modules και τα άλλα δύο κάνεις απόψε και αύριο και θα επιστρέψω μαζί σου στη ζωή μου έχω και έχω σκελετό king-size και στρώματα
Δεν πειράζει, όχι σαν το πρωτότυπο. Τα Ritms των τραγουδιών είναι απενεργοποιημένα. Και δεν μου αρέσει το timing από τότε που πατάω τα κουμπιά και η μουσική είναι nsync.
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό!! Ας παίξουμε αυτό το παιχνίδι και είναι εύκολο.. Είναι αστείο γιατί αυτό το παιχνίδι είναι τόσο γρήγορο😂🤗
Καλός! αλλά χρειάζονται πιο ευχάριστες μουσικές μελωδίες απαλές και το μυαλό να ηρεμούν στα αυτιά.
Πολύ ωραία πλακάκια πιάνου και η καθαρή μουσική ήχος πολύ ωραίος. αλλά νομίζω ότι αν το λάθος πληρώσει το διαμάντι είναι πολύ. Πρώτον λάθος πληρώστε το διαμάντι 10 0r 15 και το δεύτερο λάθος περισσότερο από.για μένα.αλλά για τις εφαρμογές πολύ ωραίες...Ο Θεός ευλογεί..
Αυτό το παιχνίδι είναι bentrah, παίζω να παίζω, αλλά ακόμα κι όταν πατάω ΣΑΦΩΣ το πλακίδιο, δεν μετράει, έχω την απόδειξη ακόμη και σε ένα βίντεο.
Δεν είναι το χειρότερο, αλλά η μουσική είναι και πολύ αργή και δεν ταιριάζει με το πάτημα των πλακιδίων που είναι κάπως το ζητούμενο. Πατήστε το πλακίδιο, η μουσική παίζει ταυτόχρονα. ω καλά
Ουάου! Ο ήχος του κομματιού είναι καλύτερος, αλλά δεν είναι τόσο όσο το μαγικό πλακίδιο 3. Πρέπει να βελτιωθείς
Jeu de piano: Pièce Classique Musique efn
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!! Το ίδιο το παιχνίδι είναι ωραίο αλλά είναι τόσο αργό. Στην πραγματικότητα, τα σφάλματα είναι τόσο άσχημα που δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι.
Αυτό είναι πολύ καλό, αλλά δεν κρατά τις βαθμολογίες που πρέπει να ξεκινήσετε ξανά και ξανά, αλλά μου αρέσει πολύ😆😆
Δεν είναι καλό τραγούδι, αλλά όταν κάνεις καλό σε κάνει χαρούμενο. Όταν θέλεις να είσαι μόνος και το παίζεις αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά.
Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι. Προσωπικά μου αρέσουν τα προκλητικά παιχνίδια όπως αυτό και έχω γρήγορα δάχτυλα. Αλλά μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο καθώς συνεχίζετε και δεν ξέρω αν είναι το τηλέφωνό μου, αλλά τα τραγούδια συνεχίζουν να κάνουν ήχους κρακ όταν παίζω, είναι κάπως ενοχλητικό. Αλλά μου αρέσει το παιχνίδι.
Υπέροχο παιχνίδι όχι αυτό που έπαιζα, αλλά μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, τα γραφικά είναι υπέροχα και είναι διασκεδαστικό, αλλά μια πρόταση αν μετά από ένα επίπεδο είχε ατελείωτη λειτουργία που πηγαίνει πιο γρήγορα από τα πρόσθετα 2 αστέρια, αυτό θα ήταν ένα παιχνίδι 5 αστέρων.
Piano Game: Classic Music Song Zene rdid