Post by robaphynevan on Mar 15, 2022 11:21:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ E-Bike Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ E-Bike Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ begalinis išteklių įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ E-Bike Tycoon 2022 version ▞▞▞
Dynamons World Rollespil wpie
Viskas gerai, bet po 3 lygių žaidimas pertrauka kas 10 minučių
Aš neėmiau jokios paskolos ir turėsiu mokėti paskolos įmoką kiekvieną mėnesį
Šis žaidimas turi rimtą potencialą, jis sukurtas taip, kad būtų gražus, šio žaidimo dizaino aspektas yra fenomenalus! BET, jis turi rimtų žaidimo problemų, žaidimas įstrigo masinės gamybos mokymo programos dalyje, jis nejuda į priekį! Labai gaila, bet tikiuosi, kad kūrėjas gali tai pataisyti. Be to, siūlau pradžioje pridėti parinktį išjungti mokymo programą. Šiuo metu šis žaidimas turi didžiulį potencialą, visa kita atrodo gerai, tačiau šiam žaidimui reikia skubios pataisos. Ačiū.
Tai labai geras žaidimas. Turėtumėte sukurti daugiau tokių žaidimų.
Kalbant apie mane, tai skiriu 5 žvaigždutes
man tai patinka
Geras žaidimas
Daug skelbimų 👎
Pridėkite daugiau funkcijų.
E-Bike Tycoon ማስመሰል tmob
Išankstinis montavimas: atrodo labai švariai ir gražiai, iš kai kurių atsiliepimų atrodo tikrai gerai!
Daug klaidų ir neprisijungto žaidimo srauto, pašalinta programa
Kad sunku žaisti šį žaidimą, daug avarijų įvykių nei klestėjimas. Prieš išleidžiant šį žaidimą, reikia nustatyti žaidimo nustatymus.
Žaidimas turėjo problemų, bet dabar viskas gerai, žaidimas per geras, įdiekite jį 👍 (Visi pagyrimai kūrėjui ir žaidimui)
Gera mintis, prastai atlikta.
Šį žaidimą tikrai smagu ir malonu žaisti. Tik keli patarimai rodo, kad aksesuarų parduotuvėje galima nusipirkti per pigiai, bet niekur nėra pigu. Pagrindinė priežastis, dėl kurios žvaigždės nėra aukštesnės, yra ta, kad kai aš nueinu ir paspaudžiu paskolos skirtuką ir neimu paskolos, o grąžinsiu, tai vis tiek apmokestina mane, o jei jau turiu paskolą, sąskaita kaupiasi, bet aš taip pat negaunu pinigų. tai mane apmokestina daug, bet tik sąskaita už pirmą paskolą sumažina skolą, o antroji paima mano pinigus, bet jų nesumažina.
Gerai
E-Bike Tycoon असल की नकल वाले गेम zjy
Šis žaidimas kupinas linksmybių. Tačiau jį reikia daug tobulinti, ypač dviračio grafiką. Priešingu atveju tai nuostabu!
Labai gera programėlė prekybai
Gražus žaidimas.Reikia daugiau
Norėčiau, bet tai ne Balansas
Puikus žaidimas Tačiau pridėkite keletą papildomų funkcijų, kad įsitikintumėte, jog jūsų žaidimas yra geriausias
puikus zaidimas
Nuostabus ačiū už šį puikų žaidimą
Praradau visą pažangą. Nerekomenduoju šios šiukšlių programos.
Graži šio žaidimo patirtis Prideda daugiau funkcijų, tokių kaip IPO sąrašas. Dalinkitės rinkos atnaujinimu ir bendravimu su kitais žaidėjais
Idėja labai gera, tačiau žaidimas dažnai arba užstringa, arba prarandate pinigus, kai parduodate dviračius, nors turėtumėte pasipelnyti
Turiu labai blogos patirties
per daug skelbimų
🖤Savo telefone žaidžiau apie 25 žaidimus 📱 Bet tai ypatingas ir geriausias žaidimas, kurį esu žaidęs, man labai patiko žaidimo idėja❤️
E-Bike Tycoon Simulator rhem
Puiku
žaidimo mirties spąstai. atidariau, mano telefonas vos neužmigo!
Šis žaidimas turi potencialo, bet pilnas skelbimų. Kai kuriuose skelbimuose po jų nėra X parinkties, o daugumoje po jų ekranas yra baltas arba tiesiog lieka skelbimo pabaigoje. Kai kai kurie skelbimai iš naujo įkelia žaidimą, kai baigsite, ir jūs turite pasirinkti Naujas žaidimas arba Įkelti. Apačioje esančiuose taškuose nurodykite parinktyje Darbuotojas, kurie darbuotojai yra samdomi, o kurie ne. Renkantis lipduką ir šriftą, jie abu bus atsitiktinai parinkti, kai bus pasirinkta kita spalvos keitimo parinktis.